Kuurojen videon DVD-ohjelmapalvelu

Tilaa salasana Kuurojen Videon ohjelmiin

Kuurojen videon tuottamat ohjelmat voit katsoa myös täältä Viittomakielisestä kirjastosta.

Ohjelmien saamiseksi tarvitset maksusitoumuksen kotikunnastasi. Jos olet tähän asti saanut kotiisi Kuurojen videon dvd:t, sinulla on maksusitoumus voimassa.

Jos sinulla on maksusitoumus ja katsot ohjelmat mieluummin täältä kirjastosta, tilaa salasana klikkaamalla painiketta ILMOITUS. Täytä yhteystietosi ja klikkaa LÄHETÄ. Saat salasanan sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Salasana kirjoitetaan sille varattuun ruutuun tuohon yläpuolelle ja sen jälkeen klikataan hiirellä Kirjaudu sisään painiketta. Näin pääset Kuurojen videon sivulle ja voit katsoa ohjelmat heti niiden valmistuttua.

Jos haluat katsoa ohjelmat edelleen dvd:ltä, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa maksusitoumusta, klikkaa ANOMUS, täytä lomake ja toimita se kotikuntaasi.

HUOM! Jos tilaat salasanan, et saa enää Kuurojen videon ohjelmia dvd:llä postissa.

ILMOITUS

ANOMUS