Dövas videos DVD-programtjänst

Skaffa lösenord till Dövas videos webbplats

Du kan se de program som Dövas video (Kuurojen video) producerar också här i Teckenspråkiga biblioteket. För att få programmen ska du ha en betalningsförbindelse från din hemkommun. Om du hittills har fått Dövas videos dvd-skivor hemskickade per post har du en gällande betalningsförbindelse. Om du har en betalningsförbindelse och föredrar att titta på programmen här i biblioteket ska du beställa ett lösenord till tjänsten. Gör det genom att klicka på ANMÄLAN. Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på SÄND. Du får lösenordet i din e-post inom några dagar. Skriv ditt lösenord i rutan här ovanför och klicka sedan på Logga in -knappen. Då kommer du till Dövas videos webbplats och kan titta på programmen genast när de har blivit färdiga. Om du också i fortsättningen vill titta på programmen på dvd-skiva behöver du inte göra någonting. Om du inte har en gällande betalningsförbindelse, klicka på ANSÖKAN, fyll i formuläret och skicka det till din hemkommun. OBS! Om du beställer ett lösenord till webbplatsen skickas programmen inte längre hem till dig på dvd-skivor per post.