haku

The search found 111 results in 4.57 seconds.

Sökresultat

  280
  0

  OMG LOL SOME!

  18:08

  De sociala medierna (some) är närvarande i barns och ungas liv varje dag, på ett eller annat sätt. De kan visserligen vara ett roligt tidsfördriv men kräver också kunskaper och uppmärksamhet.

  165
  0

  Netikett

  18:44

  Teckenspråksgemenskapen har i Facebook hittat en ny träffpunkt. Många berättar om sitt liv också på Instagram och Youtube, en del använder Twitter.

  Vaalea pienikokoinen nainen kävelee kohti kameraa
  19
  0

  Hur står det till, Tanja Honkanen?

  13:00

  Finländarna lärde känna Tanja Honkanen genom tv-serien Tanja och de dövas Europa sommaren 2018. Nu har det gått ett år sedan serien sändes. Hur är det med Tanja i dag?

  sinisellä pohjalla valkoisella sana MYYNTI
  83
  0

  Försäljning

  03:00

  Vad borde alla företagare veta om försäljning?  Det här infopaketet innehåller det viktigaste om försäljning i komprimerad form.

  sinisellä pohjalla valkoisella sana MAINONTA
  81
  0

  Reklam

  03:50

  Vad borde alla företagare veta om reklam?  Det här infopaketet innehåller det viktigaste om reklam. Videon har producerats inom Yritystä!-projektet.

  Kaksi naista istuu sohvalla ja heitä vastapäätä nojatuolissa on mies, henkilöt keskustelevat viittoen.
  67
  0

  Döva minns: Ingermanländare

  23:00

  Ingermanländaren Hilma Pöllänen föddes i Tuuteri år 1929, gick i dövstumskolan i Jyväskylä, skickades efter kriget tillbaka till Sovjetunionen och återvände via Estland till Finland år 2018.

  utuinen kuva, otettu liikkuvasta autosta, kuvan päällä videon nimi tekstinä
  177
  0

  Döva i Afrikas hjärta

  18:30

  Hurdant är dövas liv i Malawi,  Afrikas hjärta? Hur har man ordnat med utbildning för döva och vilka är de största utmaningarna för dem då det gäller att få arbete?

  Vaaleahiuksinen nainen viittoo käsi nyrkissä ilmassa.
  78
  0

  Vad är läget, Ursa Minor?

  09:40

  Uppvisningen Min vän draken från kulturdagarna i Tavastehus har bitit sig fast i huvudet på Joonas. Uppvisningen gjordes av andelslaget Ursa Minors vuxenteatergrupp.

Sidor