haku

The search found 16 results in 1.154 seconds.

Sökresultat

  Kouluikäinen tyttö, tummat suorat hiukset, kiiltävä kangas tytön takana, tyttö viittoo viittomaa SUOMI
  391
  0

  Finland blir självständigt

  03:00

  Teckenspråkiga biblioteket ordnade våren 2017 en tävling för teckenspråkiga dikter och berättelser. Man kunde delta i tävlingen med en 1-3 minuter lång video med Finland som tema.

  Nuori nainen, tummat lyhyet hiukset, katsoo kameraan ja viittoo viittomaa SUOMI
  425
  0

  Finlands historia i tre generationer

  03:00

  Teckenspråkiga biblioteket ordnade våren 2017 en tävling för teckenspråkiga dikter och berättelser. Man kunde delta i tävlingen med en 1-3 minuter lång video med Finland som tema.

  tumma esiintymislava, mieskuoro frakeissa, taustalla näkyy valkokankaalla vastaava mieskuoro valokuvassa, joka on otettu 100 vuotta sitten
  348
  0

  Vårt land framförd av manskör

  02:40

  Finlands Dövas Förbund grundades år 1905. När förbundet fyllde 100 år bildades en teckenspråkig manskör för att framföra sången Vårt land. Det här är en inspelning av körsången.

  nainen katsoo kameraan ja viittoo viittomaa maa, takana Suomen lipun siniristikuvio
  128
  0

  Maamme laulu (Vårt land)

  01:00

  Finlands 100-årsjubileum till ära startade Finlands Dövas Förbund kampanjen #helafinlandtecknar, som gick ut på att utmana hela folket att teckna den första versen i nationalsången Vårt land.

  piirroskuva, jossa on suomalaista pelto- ja metsänäkymää, alareunassa on teksti vanhalla kirjasintyypillä Uudisasukas
  297
  0

  Uudisasukas

  17:45

  Uudisasukas (Nybyggaren) är en berättelse om finsk sisu och om hur Finland befolkades. Den handlar om människorna som röjde åker av skogsmark, om dem som lade grunden för kommande generationer.

  kaksi vaaleata nuorta tyttöä katsovat vakavina kameraan, toisella on kädessä paperi, jossa lukee Mitt Finland ja toisella lukee Hilma & ethel (med Kirsi tolk)
  413
  0

  Mitt Finland

  01:30

  Den här videon som Ethel Sewón och Hilma Sewón (Sirkkala skola) tecknar på är inspirerad av tävlingen för berättelser och dikter som Teckenspråkiga biblioteket ordnade våren 2017.